سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

قالیباف: غلبه اقدامات سلبی بر اقدامات ایجابی یکی از دلایل مشکلات فرهنگی ما است 

  • کد خبر: ۱۹۹۶۰۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
قالیباف: غلبه اقدامات سلبی بر اقدامات ایجابی یکی از دلایل مشکلات فرهنگی ما است 
رئیس مجلس در همایش شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری در حوزه سیاست فرهنگی بحثی درباره موازنه فرهنگی دارند. هم باید فرصت‌ها را بشناسیم و هم تهدیدها را مهار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش «چیستی و چگونگی قرارگاهی شدن شورای‌عالی انقلاب فرهنگی» گفت:  اگر کسی خسته شده است، به آن‌ها می‌گوییم به پشت سر نگاه کنید که چه مشکلاتی را پشت سر گذاشته‌ایم و چه پیشرفت‌هایی داشتیم. اما وقتی کسی غرّه شود، به او می‌گوییم به مسیر آینده نگاه کند که چه چالش‌هایی پیشِ‌رو داریم که باید حلشان کنیم. این دو موازنه است که همواره ما را در مسیری درست و محکم نگاه می‌دارد که نه خسته و نه غرّه شویم.

وی افزود:  مقام معظم رهبری در حوزۀ سیاست فرهنگی بحثی دربارۀ موازنۀ فرهنگی دارند. هم باید فرصت‌ها را بشناسیم و هم تهدیدها را مهار کنیم. اگر به مسیری که از ابتدای پیروزی انقلاب طی کرده‌ایم بنگریم، می‌بینیم که به توازن و تعادل در حوزۀ فرهنگ توجه نکرده‌ایم.گام‌به‌گام که از انقلاب فاصله گرفتیم، جنبۀ اقدامات سلبی بر اقدامات ایجابی در حوزۀ فرهنگ غلبه کرد. این یکی از دلایل مهم مشکلات امروز ما است.

قالیباف ادامه داد:  اکنون شورای عالی امنیت کشور وظیفۀ حفاظت از تمامیت ارضی کشور را دارد و نگذارد کشور تجزیه شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم داریم. این شورا هم وظیفه دارد نگذارد تجزیۀ اجتماعی رخ دهد.

وی گفت:  امروز که قرار نیست کردستان و سیستان و بلوچستان از ما جدا شود. هرگز این اتفاق نمی‌افتد. اما اگر از داخل و خارج ذهن هشت میلیون جوان را از ما دور کردند و هرچه خواستند در ذهن آن‌ها قرار دادند، باید بپذیریم این تعداد از ما تجزیه شده‌اند. لذا اگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌نشینیم، نباید اجازه دهیم این تجزیه اتفاق بیفتد.اگر یک تکۀ فیزیکی از خاک کشور را می‌گرفتند، خون می‌دادیم تا آن تکه به سرزمین ما بازگردد. اما وقتی ذهن فردی از ما جدا شود، متأسفانه کاری نمی‌کنیم.

رئیس مجلس اظهار داشت: در دورۀ مسئولیتم در ناجا، زمان دولت آقای خاتمی، چند بند تعریف کردیم که گفتیم حل می‌کنیم. به من گفتند همه را بگذار کنار، فقط یک بند را حل کنید. گفتند برو فرهنگ بستن کمربند را حل کن و بعد دربارۀ بقیۀ بندها صحبت کنیم؛ شش ماه هم فرصت دارید.

وی تاکید کرد: من گفتم این موضوع را هفتادروزه حل می‌کنم و نشان می‌دهم بالای ۷۵درصد مردم کمربند خواهند بست. فقط خواهشم این است که مصاحبه‌ای دربارۀ این موضوع نکنید.

قالیباف تصریح کرد:  ۴۵ روز بعد نامه نوشتم که آماده‌ام برای ارائۀ گزارش و ارزیابی وضعیت بستن کمربند در جامعه. همۀ شما دیدید که مردم کمربند بستند و این فرهنگ جا افتاد. 

قالیباف گفت: ما با فرهنگ انقلاب اسلامی، تهدید و فرصت نداریم. هرچه داریم فرصت است، اما دو دستۀ فرصت باریسک و بدون‌ریسک داریم. آنجاکه جهش و تحول اتفاق می‌افتد، حتماً باید فرصت‌های باریسک را انتخاب کنند. فرصت‌های بدون‌ریسک برای مدیریت و اداره است. برای تحول نیست.

وی گفت: شهید سلیمانی همواره می‌گفت فرصت‌های ما در دل تهدیدات قرار دارد. اما متأسفانه گاهی به‌گونه‌ای عمل می‌کنیم که متأسفانه فرصت‌ها نیز به تهدید تبدیل می‌شوند. 

قالیباف بیان کرد:  استراتژی یعنی اقدام، استراتژی چیزی نیست که بنویسیم و بگذاریم روی طاقچه. استراتژی باید به ما تاکتیک یا تکنیک بدهد. باید روش و ابزار بدهد. استراتژی باید به ما هدف بدهد، روش بدهد، و ابزار بدهد. وگرنه در میدان کاری پیش نمی‌رود. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->